Oua faramate cu legume

de LadyCrs in Mancaruri de legume, 29 Apr 2013 | 4264 vizualizari

 

Mic-dejun Dukan - faza de croaziera, PL ( ziua de proteine si legume)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un sfert de ardei capia
  • un sfert de ardei verde
  • 2-3 feliute de sunca de pui sau curcan
  • cateva feliute de castravete
  • piper
  • o picatura de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua faramate cu legume:

Taiem feliute sunca de pui si legumele.

Batem ouale.

Punem la calit intr-o picatura de ulei sunca de pui si legumele ( ideal ar fi sa avem o tigaie buna pentru a nu se lipi...insa daca nu aveti restrictii de ulei puneti cat este necesar).

Le calim 2-3 minute dupa care le amestecam cu ouale batute si condimentam dupa gust.

Le punem in tigaie inapoi, lasam 1 minut , dupa care cu ajutoul unei spatule de lemn intoarcem ouale si incepem sa amestecam.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua faramate cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant